Kleurplaten
Ouders
Contact
Adverteren
Inloggen
Internet www.kleurfeest.comOuders en/of verzorgers.
Dit is een gratis kleurplatensite voor Nederland en Belgie!
Zelfs de afgedrukte platen zijn reclame-vrij.
De website heeft als doelgroep kinderen in de leeftijd van 3 - 12 jaar, maar ook de ouders of verzorgers van die kinderen behoren tot onze doelgroep, wij proberen onze advertenties daar op aan te passen.
We doen ons uiterste best om geen hinderlijke of aanstootgevende advertenties weer te geven.

Hoe kan ik een kleurplaat afdrukken?
Als je op een plaatje hebt geklikt wordt deze in nieuw venster getoont, boven de kleurplaat zie je een printerknop om de kleurplaat te printen. Kan ik een kleurplaat op mijn eigen computer opslaan?
Ja, je kan de kleurplaten opslaan op je eigen computer d.m.v de rechtermuisknop. Als ik afdruk staan er teksten boven en/of onder mijn kleurplaat
Dit heeft te maken met je browserinstellingen, die heeft in dit geval kop en voetteksten aan staan waardoor bijvoorbeeld de naam van de kleurplaat en de datum worden afgedrukt. Je kunt dit veranderen door de pagina instelling te wijzigen. In Internet explorer gaat dat als volgt: kies 'Bestand' en vervolgens 'pagina instelling'. In het venster wat verschijnt kun je alle kop- en voetteksten op -Leeg- zetten en de volgende keer dat je een kleurplaat afdrukt zijn alle extra teksten verdwenen.


Afdrukken is het eenvoudigst via de Google Chrome internetbrowser.
Meer vragen?

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen door het contact-formulier in te vullen via Contact. U krijgt dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk een antwoord terug.

Namens het Kleurfeest-team, bedankt, en heel veel kleurplezier.